..Skön ställning..


..Brumm Brumm..

Det gick undan inne på Bauhaus :))


..Leo's rum..

Nu har vi fixat klart Leo's rum :)

Bytt ut hans spjälsäng till en vanlig 90 säng! Hoppas på att han kommer somna bättre!!

 


..Hemma..

Nu har vi kommit hem!! Imorgon blir det jobb, då jag tagit ett extra pass för en kollega :) Hoppas att vädret är bra när man kmr hem, så man kan sitta ute och ta ett glas rose!!

Vi åkte från pappa och C:O igår, vidare till ett par kompisar i Eskilstuna!! Super trevligt, som alltid när man träffar dom :) Dom fick barn i slutet av feb, som vi inte hunnit hälsa på än! Men nu fick vi äntligen ihop det :)

Blev grill och chill igår, och idag blev det parken Zoo. Ingen höjdare enligt mig. Fanns inte då mkt roliga djur, mest "smått".Så nu måste vi få arslet ur vagnen och dra till Kolmården!! Sen blev det bad i poolen innan vi drog hem, nice nice :))

 


Skönt att bada, nu när värmen äntligen kom :))

 

Kängurun Leo ;)

 

Leo leker med Sten :)

 

Bada mys med pappa :) <3


....

Hänger med bästa syrran. Skönt att få lite egen tid med henne, då vi inte ses så ofta! Har det jätte bra här uppe! Idag är vädret tyvärr SKIT, men imorgon skulle det bli bättre!!


..Bebis mys..

I em träffa vi Julia 4 dagar gammal :) Att Leo har varit så liten alltså, vad man glömmer fort!! Enya och Leo hade vatten krig :)


..Höst??..

Vad det har blåst i natt då.. Känns nästan som höst i luften.
Har sovit så där, när Leo vakna runt åtta, var jag helt förstörd, kändes som jag inte sovit en blund :(
Men efter lite mys i sängen och Disney chanel gick vi upp och käkde frulle.
 
Sen blev det en liten promenad, för att inhandla present till Julia, som vi ska hälsa på em :)
 
Vad mycket turister det är i stan nu, överallt!!
 
M slutar tidigt idag :) ja och resten av veckan med för den delen :)

..Skön söndag..

Sovmorgon idag, skönt skönt :)

Efter vi tagit de lugnt och käkat frulle i lugn och ro åkte vi upp till M:s föräldrar för att se om det fanns någon svamp i skogarna där omkring, och vi hitta en del :))

Vi blev kvar där och blev bjudna på lunch och efterrätt :) I veckan blir det jobb :)

Till helgen börjar M sin sem, då han skjutit upp den en vecka. Då bär det av upp till bästa pappa och resten i Örsundsbro. Liten mini sem. Ska bli skönt att komma bort en sväng och andas annan luft :)

 

 

 


..Underbar start på morgonen..

När jag vaknade, hade jag fått det bästa sms:et. Min underbar vän Jessie och hennes Anders fick i natt en till liten prinsessa <3 <3 Stort grattis till er :) :)


..Vad hände med sommaren??!!..

 
 
 

Igår blev det aw på Trägården :) Riktigt trevligt :)

Idag blev de kort dag, men som så många andra dagar, hade jag velat jobba över. Då jag gjorde om massor, men ska få köra hela tis på uv :) Så hoppas att jag blir klar då :)

I em började det åska som tusan, och hagla och spöregna, helt sinnes.. När de dragit över, såg det ut som de snöat! Haglet som kom ner var rätt stora, så är glad att jag var inomhus när dom föll ner ;)


..Lååååång dag..

Var galet trött när klockan ringde i morse, snoza ex antal ggr. Men upp kom jag :) Leo sov i din säng inatt, men är så van att brukar sova hos oss, att jag vakna låg jag på kanten och tryckte iaf. Igår var jag ute och käka med Twilfit brudarna. Riktigt trevligt :) Så himla Goa brudar <3 Vi var på Hugos, blev planka.. Ruggigt god spec. Såsen ;) Idag har jag fixat med underkläds rean. Har fått ansvar över den eftersom hon som brukar ha se området är på sem. De e grymt kul, då jag har fria händer :) Men även fat jag fixa med den nästan hela dan -2tim så hann jag ändå inte klart, lr jo med rean. Men inte allt annat jag ville styra med.. Grrrrr frustrerande. Ända jobbet sär jag känner att jag verkligen vill jobba över!! Imorn blir de kort dag, skönt. Sovmorgon får jag också, M är ledig då blir de mys frulle :) På kvällen blir de kanske aw med jobbet. Får se om jag orkar åka in igen och om de regnar lr inte!! Leo är så himla rolig :) han dansar så fort han hör musik. Han har värsta gryma stilen ;) rullar på höfterna och har sig ;) han var i sitt esse ikväll när allsången gick. Så fort musiken är slut applåderar han. Väluppfostrad ;)


....

Nyklippt kille, fick bli en liten tuppkam också :)


..pause..

Redan inne i Juli, känns konstigt, då vädret är som de är!

 

Jobbar och står i, älskart ;))så himla roligt!

Finns lixom ALLTID något göra, det är mer så att tiden inte räcker till, en aning frustrerande!

 

Mange jobbar en vecka till, sen går han på semester i tre veckor. Efter de börjar L på dagis. Så himla fort de går! Vi fick dagisplats där vi ville också, så det känns kanon :)) Har en del kompisar som har sina barn där och dom är nöjda, så det känns bra :)

Idag har vi vart på 2-års kalas för underbara Enya. Leo vart hög på socker och levde livet ;) han och tre tjejer, så han var i sitt esse ;)

V30 är jag ledig, så de blir en sväng upp till pappsen och syrran och brorsan :) blir även en sväng förbi M:s brorsa och fru. Dom är barnfria, så då blir de bara en unge att hålla koll på ;) Vi hade tänkt att ta en sista minuten, men de är ju så galet varmt, så de kanske blir nått i senare i höst istl.

Men vi är lite sugna på att ta en fotbollsresa till England! (utan barn då). Svärfar fyller nämligen 60 i slutet av sep. så de skulle vara grymt kul. Shopping och fotboll :)) Vore så himla kul att se en pl match, stämningen är lite maffigare än vad vikinga vallen levererar ;)) Men vi får så om de blir av, annars kanske de bara blir med svågern och svägerskan.

Imorn är jag ledig! På kvällen blir de aw med bästa Twilfit brudarna :)) de ser jag fram emot.

Sen blir de jobb resten av veckan, lr jag är ledig helgen. Hoppas på lite bra väder då, tack. Kanske blir en sväng till djurparken?! Vi har ju ff inte hunnit dit.

Lite blandade instagram bilder! Joyamma heter jag där.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår såg vi på den här filmen, helt ok :) 3,5-4/5


RSS 2.0