..Ledig..

Jahopp då var man ledig på obestämd tid! Känns fortfarande så himla overkligt att vi ska bli en till här hemma, kan lixom inte fatta att snart är dags!
Efter dom här sjukt sega tråkiga 9månaderna. För ja det har vart sjukt tråkigt, att vara gravid är verkligen inte min grej, och speciellt inte denna :( eftersom jag mått så mkt sämre!! Men ska verkligen inte klaga, då jag har andra i min omgivning som är/har precis vart gravida som haft det så mkt värre. Så jämfört med dom har min graviditet vart en dans på rosor ;)

Har i alla fall världens underbaraste man, som orkar med mig!! Utan honom hade det aldrig gått! Så creed till er som får gå igenom en graviditet själva!!

Igår jobbade jag sista dagen :( så himla tråkigt eftersom det är så himla roligt! Men jag känner verkligen i kroppen att det är tungt nu ÄVEN fast jag har så liten mage, som typ alla säger!!!!!!

Var hos bm igår, och den hade fixerat sig och låg så tillrätta, så nu kan den verkligen komma när som helst, sa hon! Men vi får se. Har nu gått upp 11kg, får vi se om jag stannar där eller ej!! Matlusten är det ju inget fel på iaf, men har sån jäkla halsbränna, mår nästan hellre illa och spyr! Då försvinner ju ändå illamåendet!! Men men bara att härda ut, har hört att man ska äta mandlar, så ska försöka komma ihåg att köpa det efter jag lämnar Leo på dagis! Åt tabb. mot halsbrännan med Leo, men dom man får äta är så himla vidriga, så då härdar jag hellre ut!!!

Efter helgen får den komma :) för på lördag ska M och jag stå på loppisen vid himpa och sälja massa saker! Förhoppningsvis blir vi av med det mesta, då vi tänkt att ha bra priser (enligt mig iaf) typ max 100kr.
Sen på söndag är det den årliga ramundermarknaden, hoppas på bra väder :) så blir en sväng dit :)
Förhoppningsvis kommer pappa ner ihelgen och hälsar på, så då blir det att umgås med honom och mamma på söndagen!

Idag är det ju Valborg! Vi ska grilla lite med John, om vädret håller sig! Sen blir det en sväng till Brunnsparken tror jag, om vi orkar. Sik har ju lottstånd och lite sånt där. Måste bara berätta om han som äger brunn, vilken snål jävel!!!
Sik har ju hand om lotter och korv försäljning där i Brunnsparken, men förra året så hade ägaren för brunn sagt ifrån om att dom inte fick sälja kaffe där ute. För det fick folk gå in och handla, på brunn.
Och ni som vart där en valborg, vet ju hur knökfullt det är där inne!! Kunde inte han då vara lite schysst och och bjussa på dom pengarna!! Det handlar om några timmar 1gång om året, och det går ju lixom till ungdomarna!!!
Förstår mig inte på sånt, han skulle tjäna på det i längden!! Sunt förnuft!
Jag menar det sik anordnar, drar ju "folket" dit!!!

Leo fick en egen rutschkana förra veckan, mycket uppskattat :)

 

 
Sen fika vi ute i solen, bäst att passa på, när den vill visa sig :)
 
 
 
 
Första burken inhandlad :)



Nu ska jag försöka sova!!



....


..MVC besök..

Idag vart det besök hos barnmorskan, allt såg bra ut! Sen vart det veckohandling och en sväng förbi dollarstore, hittade några riktigt fina saker :) Ett snyggt tårtfat och fina hjärtformar!

Leo fick paket från sin gulliga kusse idag :) En super fin mössa :)) Tack bästa Emma <3


RSS 2.0