..Hösten är verkligen här..

Idag blev det att stanna hemma från jobbet!! Sjukt ont i halsen, febrig och snorig. Så nu är hösten här! Fick lämna Leo på dagis iaf, det var skönt. Så jag har sovit hela fm :) Riktigt skönt!

Hoppas på att jag inte blir sämre, för imorgon ska vi fira svärfar som fyller 60 nästa vecka.

Igår var vi på föräldrarmöte, det var intressant! Känns iaf att vi valt ett väldigt bra dagis till plutten :) härliga barn, bra fröknar och det värkar vara vettiga föräldrar!!

Har blivit en del jobb i veckan :) och det är verkligen så himla roligt. Love it!


Leo's första mästerverk :)

Ehhhe ;)

Dagens pluttis :)

Tar på krafterna att äta!!

Nu har äntligen Bakfickan öppnat igen. Dagens lunch där med Jessie igår :)


.. Blir så jävla förbannad och upprörd!!..

Har suttit och kollat på Efterlyst. Blir så jävla förbannad på våra politiker som sitter och bestämmer eller vad nu dom egentligen gör!

Blir mörkrädd för vart samhället är på väg, vilka jävla idioter det finns!! Och att dom bara kan hålla på! Polisen vågar ju inte göra något känns det som. Vart är samhället på väg???! Om nu idioterna åker fast, får dom ju för fan inga straff. Typ våldtäkt, 1 1/2 år lr vad är det. Det är skämt. Dom borde först och främst tvingas operera bort det dom har där nere, så dom aldrig någonsin skulle kunna använda den!! Sen minst 10 år! Dom tänker inte ett skit på dom stackars människor som dom förstört hela livet för!! USA har ju ett bra rättssystem. Livstid är fan inte 12 år!!

Skärpning Sverige!!

Nu är jag upprörd, trött och förbannad!!
Imorgon och på fre blir det jobb.


RSS 2.0