..Nu får du ta och komma ut..

Nu är det dags tycker jag, har ju inte bf förarens på lördag. Men Leo kom ju 4 dagar tidigare, så man kan ju alltid hoppas ;-) Dagen är ju inte slut än. Hade lite känningar i fredags, men det blev inget av det. Sen trycker det ju som tusan neråt, men inget annat, men dom säger ju att det bara kan komma utan några förvarningar!
Allt är iaf iordning packat och klart ( bara för det kmr man väl gå över tiden). 
Strunt samma, den kommer ju när den kommer. Hoppas bara att allt går bra och bebisen mår bra.
 
Idag har jag och M vart på Leo's första utvecklingssamtal :-) Det gick så bra för honom, och han trivdes så bra. Precis så som vi trodde, så det vart inga konstigheter, man blir ju bara så stolt över att ha en sådan underbar liten kille, som är så snäll omtänksam och omtyckt av både barn och fröknar. Bara att hoppas att han fortsätter vara så när han blir större!
 
Igår blev det en sväng in till stan för att träffa min underbara kusin Lovve, som har kommit hem efter att ha jobbat som showartist på Fritidsresor i några säsonger.
Blev en lång fika och lite shopping. Min andra kusin, hennes lillebror tar studenten i år, så nu är present till honom inhandlad också, skönt att ha det gjort, så man slipper känna sig stressad över att behöva åka in till stan, när bebis är nykläckt! 
Men vad svårt det är att handla till en kille, men hi täta ett en snygg grej, som jag tror/hoppas att han kommer tycka om ;-)
 
I lördags vvilket vi ut mot Klarsjön, där en gamal arb.kamrat till M bor på en bondgård, och där har hon öppnat en jätte mysig liten affär. Med massa fin saker, till bra priser. Så dit kommer det bli fler besök ;-)
 
 
Dom hade fått kattungar för några veckor sedan, så himla söta. Har nog aldrig sett så små kattungar!Man ville ju bara ta med alla hem :-)))
 
 
 
Isöndags blev det ett besök till Smultronstället med, dom har fått i. En ny sort för i år, chokladfudge, så himla god.
 
Igår fick M sällskap när han tränade ;-) 
 

RSS 2.0