..Slut på lugnet..

Efter ha vart sjuk i en vecka, och inte kunnat jobba. Är det äntligen dax imorgon 😊 Ska bli så himla skönt/kul! Blir tidiga mornar, men skönt att sluta tidigt, så det väger lätt upp! Får se hur det går imorgon. Då ska L lämnas vid 7 på dagis! Men det går nog lika bra som vanligt. Skönt iaf att slippa få i honom frulle!!

Igår var jag och Leo på dop för lilla C-D, sen blev det dopmottagningen ute på Stegeborgs hamnkrog, riktigt trevligt. Kul att träffa folk som man inte sett på länge 😃👍

Efter det blev det raka vägen till Linkan för att hämta hem M som hade vart på den vanliga höstresan till Tyskland!!

Idag blev det en sväng upp till M:s föräldrar för att tvätta bilen! Fick massa äpplen från deras trädgård, så när vi kom hem blev det att göra äppelpaj 👍



Kommentarer
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Tack! Vi köpte vår Bugaboo Donkey via en engelsk webshop; http://www.pramworld.co.uk/ Snabb leverans och flera tusenlappar billigare! :)

2013-01-01 @ 17:06:17
URL: http://hannaz.se
Postat av: Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Ja allt ingick, inklusive två regnskydd:) Vi betalade ingen frakt, vi beställde två vagnar tillsammans med ett par vänner så vi fick det gratis då vi köpte så mycket. Men annars låg den på 30 pund tror jag. Vi köpte som sagt Donkeyn i sin helhet och så tre tillbehör (snack tray, organizer, cupholder) och betalade drygt 11000. Bara vagnen i Sverige kostar ju 14800 kr och med tillbehören hade den nog gått på över 16000. Ska ni ha en till? :)

2013-01-01 @ 21:25:34
URL: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0